CLIENT: SUPER LIQUORS

SIZE: 5,000 S.F.

HYDE PARK, MA

 

 The new space consisted of ground level sales floor, basement storage and mezzanine office space. The look was focused on cherry tone wood finish products and a warm color palette, including LVT and wood-look interior wall paneling, a dark, open-grid ceiling and merchandising spotlights. Specialty wood wine racks were used, transforming Super Liquors into an up-scale wine store.

​​Super Liquors, located in a retail center that was undergoing extensive remodeling and reconfiguration, had the opportunity to oversee the design of a brand new store interior decor and exterior facade. Their intention was for the new space to be larger, warmer and more welcoming. The proposed building was shared with a local bank, and allowed Super Liquors room to grow.

PROJECT OVERVIEW

SUPER LIQUORS